×

Registratie

Algemene informatie

Login gegevens

of login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Please Fill Recaptcha To Continue
Email or Password is wrong!

Plakstenen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

  • Foto-tabel Lijst

    Van hoog naar laag sorteren

    11 artikel(en)

Swarovski plakstenen online bestellen?

Met plakstenen van Swarovski sieraden kunt u elk gewenst oppervlak verfraaien. Vaak worden de plakstenen gebruikt op ontwerpen van sieraden, zoals armbanden en kettingen, horloges of nagels. De mooi glimmende plakstenen geven uw versierde object een luxe uitstraling. Ze zijn ontworpen met een platte achterkant. Op deze platte achterkant zit platinum folie waardoor ze met lijm makkelijk op elk gewenst oppervlak bevestigd kunnen worden.

Veel gebruikt door stylisten en kledingmakers

Stylisten, kledingontwerpers en designers maken graag gebruik van de Swarovski plakstenen. Ze zijn namelijk perfect voor het versieren van kleding, nagels, schoenen of andere modieuze voorwerpen. Het is uiteraard leuk om een fotolijst te verfraaien met de plakstenen Swarovski van Crystal-Stock, maar bedenkt u zich eens hoe u zich voelt als u schoenen draagt waar een randje Swarovski plakstenen op bevestigd zijn. Kledingontwerpers weten deze kleine accessoires vaak dusdanig naar voren te brengen, dat de plakstenen er altijd uitspringen. Zo werken zij bijvoorbeeld met donkerdere kleuren schoenstof, wanneer zij deze van plakstenen Swarovski voorzien. Zo is de glans van de steen extra opvallend. Maar ook bijvoorbeeld nagelstylisten werken met deze leuke plakstenen van Swarovski.

Plakstenen Swarovski als toevoeging op de bruidsjurk

Schoenen, mode, mobiele telefoons: allemaal leuke toepassing voor plakstenen Swarovski van Crystal-Stock. Maar er is een kledingstuk waarbij zelfs de kleinste details een enorme impact kunnen hebben: de bruidsjurk. Dit is een prachtig moment om te zorgen dat de jurk extra opvalt doordat het licht steeds in de plakstenen weerkaatst. De jurk komt steeds terug op foto’s en is een object waar vaak aan herinnerd zal worden. Soms is het zelfs zo dat de bruid deze jurk vanaf de trouwdag ergens bewaart om deze herinnering te koesteren. Dan is het wel heel erg mooi om elke keer te kunnen genieten van de prachtige glans en luxe uitstraling van de aangebrachte plakstenen Swarovski.

Kies uw gewenste grootte uit het brede assortiment

Uiteraard zijn de plakstenen Swarovski bij Crystal-Stock in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Het is naar ieders eigen smaak om deze versieringen als mooi te bestempelen. Crystal-Stock weet hoe gevoelig smaak omtrent juwelen kan liggen en biedt u daarom een breed assortiment aan plakstenen. Zo kunt u kiezen uit ronde Swarovski plakstenen, maar ook uit vierkante, rechthoekige en zelfs in speciale vormen als een vlammetje of een regendruppel. Kies uw favoriet uit en maak uw eigen ontwerp helemaal naar uw eigen smaak af met deze luxe Swarovski plakstenen.

Koop nu online uw plakstenen Swarovski

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de plakstenen Swarovski van Crystal-Stock? Bestel ze eenvoudig online? Wilt u graag eerst advies? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. Bel 010-2271425 of mail naar info@crystal-stock.com om in contact te komen. Crystal-Stock helpt u graag verder in uw zoektocht naar de voor u ideale plakstenen Swarovski voor uw eigen of andermans ontwerp of design.


Terug naar home