×

Registratie

Algemene informatie

Login gegevens

of login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Please Fill Recaptcha To Continue
Email or Password is wrong!

Parels

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Bestel online Swarovski parels van Crystal-Stock

Wellicht ziet u ze wel eens, of heeft u er zelf een aantal in de kast liggen: kettingen met echte Swarovski parels. Deze hebben een luxe uitstraling en doen elk kledingstuk in een beter daglicht zetten. Wanneer u bijvoorbeeld een donkere kledingstijl draagt en kiest voor een lichtere kleur van uw ketting, dan zal deze enorm opvallen en een leuke eye-catcher zijn. Hoe prachtig is het dan om helemaal zelf een ketting vorm te geven met gebruik van de Swarovski parels van Crystal-Stock? Zo kunt u precies die ketting samenstellen die u zelf heeft. En een extra leuke bijkomstigheid: u kunt garanderen dat niemand anders precies deze ketting heeft. Dat maakt het net een tikje bijzonderder.

Tientallen verschillende kleuren Swarovski parels

Sieraden zijn altijd lastig voor wat betreft kleuren: de ene persoon vindt dit een mooie kleur, de andere prefereert die kleur. Een perfect item op de markt brengen is dan ook eigenlijk niet te doen. U kent gelukkig uw eigen stijl vaak terug in de keuze voor juwelen. Deze kunt u ook doorvoeren in het zelf samenstelling van uw eigen ketting van Swarovski parels van Crystal-Stock. U heeft keuze uit tientallen kleuren die allemaal gecombineerd kunnen worden. Gaat u voor een alledaagse combinatie qua kleuren? Of trekt u alles uit de kast om een mooie opvallende sieraad te creëren? De keuze is geheel aan u. Wat u ook wilt: Crystal-Stock biedt u de parels Swarovski die u nodig heeft.

Bepaal zelf welke grootte u wilt

Bij sieraden komt het uiteraard niet alleen aan op de kleur van de parels. Op de uitstraling van uw eigen Swarovski ketting kunt u namelijk ook invloed uitoefenen door te variëren in grootte. Wellicht houdt u niet van grote parels in uw hals en prefereert u daarom de kleinere varianten? Andersom kan uiteraard ook. De mogelijkheden zijn legio bij Crystal-Stock en deze bieden u een enorme vrijheid bij het samenstellen van uw eigen ketting met parels van Swarovski. Waar u ook op moet letten is de grootte van het gat aan de binnenkant. Voor de meeste draden is de normale diameter een prima keuze, maar wellicht heeft een dikke draad wel uw voorkeur. Dit resulteert in het feit dat u rekening moet houden met een iets grotere diameter binnen in de Swarovski parel van Crystal-Stock.

Waarom Swarovski parels bij Crystal-Stock?

Het brede assortiment in parels van Swarovski is niet de enige reden waarom mensen u voorgingen in de keuze voor de producten van Crystal-Stock. Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u ook voor:

  • Gratis verzending boven de € 250,-
  • Snelle levering van producten
  • Geautoriseerde Swarovski Dealer
  • Scherpe prijzen

Bestel online uw eigen Swarovski parels bij Crystal-Stock

Is uw interesse gewekt om uw eigen ketting samen te stellen met behulp van Swarovski parels van Crystal-Stock? Dan kunt u contact opnemen met ons om bijvoorbeeld een bestelling te plaatsen of informatie dan wel advies in te winnen over de mogelijkheden van de producten. Bel 010-2271425 of stuur een e-mail naar info@crystal-stock.com en laat uw wensen weten. Dan komt u samen met Crystal-Stock tot het perfecte resultaat van een ketting met echte parels van Swarovski.


Terug naar home